Natisni E-naslov

PREDSTAVITEV

Nadaljujemo bogato tradicijo gumarske industrije v Kranju


Podjetje Savatech je od ustanovitve v letu 2002 nadaljevalo tradicijo proizvodnje gumenotehničnih izdelkov in pnevmatik, ki se je v Kranju pričela v letu 1920. Prvega junija 2016 je družba Savatech postal del poslovne skupine Trelleborg. Maja 2018 se je podjetje Savatech, d.o.o. preimenovalo v Trelleborg Slovenija, d.o.o.

Širok spekter gumenotehničnih izdelkov


V okviru družbe Trelleborg Slovenija proizvajamo različne gumenotehnične izdelke. V sklopu podjetja deluje program za zaščito okolja in reševanje, proizvajamo in tržimo profile za gradbeništvo in industrijo ter transportne trakove za uporabo v različnih industrijskih dejavnostih. Program Moto izdeluje pnevmatike za dvokolesna vozila, kot so skuterji, mopedi, manjši motorji, ter pnevmatike za gokarte, mini moto in industrijska, poljedelska vozila ter prikolice. V programu Print izdelujemo ofsetno gumo za tiskarsko industrijo, v kviru programa GTI - stiskani izdelki pa gumene stiskane izdelke za avtomobilsko industrijo, za industrijo bele tehnike in druge panoge. Vsi omenjeni izdelki so proizvedeni na osnovi lastnih zmesi, ki jo prodajamo tudi zunanjim uporabnikom. Gumenotehnične izdelke ter pnevmatike, ki jih proizvajamo v podjetju Trelleborg Slovenija, razvijamo na osnovi lastnega znanja.

Poleg izdelkov so v naši ponudbi tudi storitve: Laboratorijske storitve kemijskega in fizikalnega laboratorija, storitve projektiranja in inženiringa ter razvojne in svetovalne storitve.

V skrbi za kakovost svojih izdelkov in storitev si je podjetje pridobilo vrsto mednarodnih certifikatov.

Še prav posebna pozornost je v našem podjetju namenjena okolju.

Prodaja prek lastne prodajne mreže v tujini

Družba Trelleborg Slovenija je izrazito izvozno usmerjena. S svojo dejavnostjo, ki jo posodablja, razvija in racionalizira, odločilno prispeva k uspešnemu uveljavljanju slovenskega gospodarstva v mednarodnih poslovnih tokovih. Glavnino svojega izvoza družba opravi prek zunanjetrgovinskih podjetij v  Nemčiji, Angliji, Češki, Poljski in ZDA ter predstavništva v Rusiji.


na vrh