Natisni E-naslov

POČITNIŠKE KAPACITETEPodjetje Sava Medical in storitve d.o.o. se med ostalimi dejavnostmi ukvarja tudi s trženjem počitniških kapacitet. Počitniške kapacitete se nahajajo v Sloveniji in na Hrvaškem na naslednjih destinacijah:

Slovenija

- Terme Čatež ( 1x apartama v zidani hišici, kamp naselje)
- Terme Olimia (4x apartma v zidanih objektih, apartmajsko naselje LIPA)
- Pokljuka (3x apartma v počitniškem domu Sava Medical in storitve)

Hrvaška- Istra
- Mareda (7x apartma v zidanih objektih)
- Duga uvala (3x apartma v zidanih objektih)
- Barbariga /11x apartma v zidanih objektih)
PONUDBA POČITNIŠKIH
APARTMAJEV
Razpis za letovanje 2020 (PDF)
Prijavnica za letovanje 2020 (PDF)

PRIJAVE
Apartmaje lahko najamete sodelavci družb Trelleborg Slovenija,d.o.o. in SMS,d.o.o. ter ostali, ki vas takšen način letovanja zanima. Sodelavci v navedenih podjetjih imajo prednost pri najemu apartmajev in sicer za termine v času zimskih in poletnih šolskih počitnic.
Na letovanje se prijavite s Prijavnico, ki je objavljena v biltenu Letovalec ali na spletni strani.

 

PLAČILNI POGOJI
Zaposleni v družbah Trellebog Slovenija,d.o.o. in SMS,d.o.o. poravnajo znesek letovanja v do pet-ih zaporednih mesečnih obrokih pri plači, ostali gostje pa v do dveh mesečnih obrokih po UPN obrazcu oziroma računu (odvisno od zneska letovanja). Znesek letovanja mora biti poravnan pred datumom nastopa letovanja, v nasprotnem primeru bo napotnica za letovanje preklicana. Za najem Ap na destinacijah Barbariga in Duga uvala se pri končnem znesku letovanja obračunajo stroški medizmenskega čiščenja apartmaja. Za najem Ap na destinacijah Terme Olimia, Terme Čatež in Mareda so stroški čiščenja že zajeti v ceni najema Ap. Cena za najem Ap na navedenih destinacijah vključuje tudi stroške za posteljnino in brisače.

 

ODPOVED LETOVANJA
Odpoved letovanja brez stroškov je mogoča mesec dni pred odobrenim terminom, kasneje pa le v izrednih primerih (smrt v družini, v primeru višje sile) na podlagi uradnih dokazil. Stroški odpovedi letovanja:

  • odpoved letovanja 29 do 20 dni 20 % cene letovanja,
  • odpoved letovanja 19 do 15 dni 30 % cene letovanja,
  • odpoved letovanja 14 do 8 dni 50 % cene letovanja,
  • odpoved letovanja 7 do 0 dni letovanja 80% cene letovanja,
  • odpoved na dan odhoda oz. po odhodu 100 % cene letovanja.

Odpovedi in prenosi napotnic za letovanje se urejajo samo v SMS,d.o.o. - počitniška dejavnost.

 

MENJAVA IZMEN IN ČAS BIVANJA

V počitniških prostorih je praviloma organizirano tedensko bivanje. Menjave so ob petkih. Letovalci apartma zapustijo ob 10. uri, novi gostje pa se lahko vselijo ob 14.00 uri. Časovna razlika je namenjena ureditvi in čiščenju apartmajev med izmenami.
Na Pokljuki je menjava izmen ob 14.00 uri (odhod in prihod gostov). V apartmajih na Pokljuki medizmensko čiščenje ni organizirano, gost sam pospravi apartma za seboj.

SMS,d.o.o. si pridržuje pravico, da lahko, glede na povpraševanje in zasedenost, apartmaje daje v najem tudi za krajše oz. daljše časovno obdobje.

Letovalce naj opozorimo, da upoštevajo določene ure menjav, da ne bi prihajalo do nesporazumov in slabe volje, izjema je možna le v primeru, če so ključi apartmaja že v recepciji. Ob vsakokratni menjavi gostov bomo preverjali stanje v apartmajih in se potrudili, da pomanjkljivosti odpravimo v čim krajšem možnem času.


OSTALO
V apartmaju lahko bivajo samo osebe navedene na napotnici. Vsaka prekoračitev števila letovalcev pomeni kršitev pogojev letovanja.
V apartmajih ni dovoljeno imeti živali.


na vrh