Natisni E-naslov

POMOČ V ODDELKU R&D (m/ž)


V družbi Trelleborg Slovenija, d.o.o. proizvajamo in tržimo visoko kakovostne gumeno tehnične izdelke in pnevmatike. Smo del mednarodne skupine Trelleborg in razvojni partner ključnih strank. Naši izdelki so kakovostno primerljivi z najboljšimi konkurenti. Smo prilagodljiv nišni proizvajalec. Smo skupnost strokovnih, ustvarjalnih in motiviranih sodelavcev, ki gradijo svojo prihodnost s povečevanjem svoje konkurenčne prednosti.

Za okrepitev naše razvojne ekipe k sodelovanju vabimo:

  • študenta za opravljanje študentskega dela ali
  • študenta z željo po redni zaposlitvi (določen čas 6 mesecev z možnostjo podaljšanja).POMOČ V ODDELKU R&D (m/ž)


Zaradi močno povečanega obsega del v našem oddelku R&D (research & development) vabimo k sodelovanju kandidate, ki želijo pridobiti svoje prve delovne izkušnje v razvojnem timu.

Delo bo deloma potekalo v pisarni, deloma pa v proizvodnji in na testni postaji, kjer se opravljajo testi motorskih  pnevmatik. Gre torej za kombinacijo dela na računalniku in fizičnega dela, kar je v razvojnih oddelkih podjetij, kot  je naše, običajno. Zaradi določenih nalog, ki jih boste opravljali, je priporočljivo, da imate vsaj osnovno znanje Autocad (čeprav to ni nujno in ni pogoj), seveda pa tudi osnovnih orodij Office (Word in Excel). 

Želeli bi sodelovati s kandidati, ki so motivirani, natančni, samoiniciativni, komunikativni, vestni ter sposobni timskega dela.Svoje prijave nam posredujte do 30. 10. 2019 na e-mail naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., kjer tudi sicer dobite več informacij o objavljenem delu (lahko nas tudi pokličete na tel. št. 04 206 57 70).

Pogovorili se bomo z vsakim posebej in se tudi vsakemu poskusili čimbolj približati in prilagoditi (tako v smislu urnika kot načina zaposlitve). Zato ne odlašajte, pokličite in se pozanimajte o tej odlični priložnosti!

 


na vrh