Natisni E-naslov

RAZPIS KADROVSKIH ŠTIPENDIJ

V družbi Savatech, d.o.o. razvijamo, izdelujemo in tržimo inovativne izdelke visoke kakovosti. Naši gumeno-tehnični izdelki so iskani v gradbeni industriji, proizvodnji vozil (od motorjev do avtomobilov ter industrijskih in poljedelskih vozil), grafični in papirniški industriji ter pri varovanju okolja. Večina naših izdelkov je namenjena tujim trgom, saj jih poznajo in cenijo v več kot 100 državah širom po svetu.
Usmerjenost v razvoj inovativnih gumeno-tehničnih izdelkov in rešitev je eno izmed  poglavitnih načel naše organizacijske kulture. Za uresničitev poslanstva in vizije v podjetju potrebujemo mlade, izobražene, kreativne in vedoželjne sodelavce, zato vas vabimo, da se prijavite na razpis za kadrovske štipendije.


Za šolsko leto 2017/2018 razpisujemo
kadrovske štipendije, namenjene dijakom in študentom, ki imajo izpolnjene pogoje za vpis na:


Srednje šole:

 

Oblikovalec kovin - Orodjar

Strojni tehnik

Kemijski tehnik

 

Fakultete:

 

Univ.dipl.inž. strojništva,

Univ.dipl. kemijski inž.

 

K prijavi priložite:

 

  • kratek življenjepis s kontaktnimi podatki,
  • potrdilo o vpisu na fakulteto,
  • potrdilo o opravljenih izpitih z navedbo števila predpisanih in že opravljenih izpitov,
  • priznanja in pohvale za dosežke v dosedanjem šolanju ter navedbo sodelovanja pri projektih s strokovnega področja.

 

Prednost pri podelitvi štipendije bodo imeli kandidati, ki so vpisani v višji letnik in imajo boljši učni uspeh ter so aktivno sodelovali pri projektih v okviru izobraževalnega programa.


Pričakujemo najboljše.
Zato vam tudi nudimo najboljše.

Poleg dobre štipendije vam bomo že med študijem omogočili opravljanje obvezne prakse. Preko počitniškega dela boste lahko spoznavali podjetje in pridobivali dragocene delovne izkušnje. Svetovali vam bomo glede osebnega in strokovnega razvoja ter pomagali pri izdelavi seminarskih nalog in pripravi diplomske naloge.


Pot do diplome vam bo tako lažja, obenem pa boste imeli že v času študija priložnost spoznati delovno okolje in morebitne bodoče sodelavce. 


Prijave z dokazili posredujte na naslov: Savatech, d.o.o., Kadrovski sektor, Škofjeloška cesta 6, 4000 Kranj ali na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. za srednje šole do 15. 8. 2017 in za fakultete do 15. 9. 2017.


na vrh